Antsle Forum

Welcome to our Antsle community! This forum is to connect all Antsle users to post experiences, make user-generated content available for the entire community and more. 

Please note: This forum is about discussing one specific issue at a time. No generalizations. No judgments. Please check the Forum Rules before posting. If you have specific questions about your Antsle and expect a response from our team directly, please continue to use the appropriate channels (email: [email protected]) so every inquiry is tracked. 

You need to log in to create posts and topics.

Templates Available to download - gone

Hi,

If I try to create a new antlet, when I go to choose a template Nothing appears in the list of available templates to downloadd.

Not sure how they disappeared, but sure would like to know how to get them back.

 

Thanks for your attention!

KEvin

Sounds like your antsle cannot communicate with the public internet.

Here is a series of videos for trouble shooting anthill activation in our docs but the 4th video covers internet connectivity:
https://docs.antsle.com/tshoot/#anthill-activation-cant-find-antsle

I have the same issue.

I checked, and network connectivity works just fine.

Any other thoughts?

@jagkd705 and @younever, we fixed this a few days ago. Would you mind double checking that it works on your end.

Hi Daniel:

I can confirm that the issue has been resolved for a few days.

 

Thank you for your help,

Jeff G

powered by proof factor - increase conversions with social proof notifications