Antsle Forum

Welcome to our Antsle community! This forum is to connect all Antsle users to post experiences, make user-generated content available for the entire community and more. 

Please note: This forum is about discussing one specific issue at a time. No generalizations. No judgments. Please check the Forum Rules before posting. If you have specific questions about your Antsle and expect a response from our team directly, please continue to use the appropriate channels (email: [email protected]) so every inquiry is tracked. 

You need to log in to create posts and topics.

Docker keeps crashing on start

After an upgrade, I can no longer run Docker.

Cannot connect to the Docker daemon at unix:///var/run/docker.sock. Is the docker daemon running?

 

daemon.log

Feb 27 12:52:56 dexter /etc/init.d/docker[10621]: You have to create an init script for each container:
Feb 27 12:52:56 dexter /etc/init.d/docker[10622]: ln -s lxc /etc/init.d/lxc.container
Feb 27 12:52:58 dexter zed[6229]: zed_udev_monitor: /dev/loop0 no devid source
Feb 27 12:52:58 dexter zed[6229]: zed_udev_monitor: /dev/loop1 no devid source
Feb 27 12:52:58 dexter zed[6229]: zed_udev_monitor: /dev/dm-1 no devid source
Feb 27 12:52:58 dexter last message repeated 2 times

I cant see any other logs in the /var/log

Not sure if I have to re-install docker?

@glen --

I assume you've upgraded to 0.11.1c? I just did, and my containers all seem fine. You might try rebooting your antsle and see if that fixes it (I've seen a couple of cases with past releases where things worked funky until I rebooted).

Or, if that doesn't help, maybe post more about where you're seeing this (on the command line, in a log, etc) and what you're trying to do that was causing it to appear.

Thanks,
Bruce